Neamț: Crimă în Neamț. Bărbat din Piatra-Neamț omorât în bătaie, de un tânăr, la Bahna

Un bărbat din Piatra-Neamț a fost omorât sâmbătă, 29 decembrie, într-o locuință în care acesta locuia de ceva timp, în comuna Bahna, județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 30 decembrie, polițiștii din cadrul postului de Poliție Bahna au fost sesizați (în jurul orei 14:00) asupra faptului că o persoană este posibil să fie victima infracțiunii de omor.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat în interiorul locuinței un bărbat de 56- 57 de ani, care era întins pe jos, având leziuni în zona capului și a toracelui.

Ancheta a fost preluată de polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Prchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Anchetatorii au constatat că pe data de 29 decembrie, un tânăr de 31 de ani, din Bahna, s-a deplasat la locuința victimei unde, pe fondul unui conflict mai vechi, i-ar fi aplicat lovituri (cu un obiect contondent) ce au condus la decesul victimei.

Cadavrul a fost preluat și transportat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la deces.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, față de bărbatul de 31 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, urmând ca la data de 31 decembrie judecătorii Tribunalului Neamț să dispună măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

PUBLICITATE