NEAMȚ: Crimă, aseară, în județul Neamț. Bărbat omorât de un tânăr de 18 ani

Crimă, aseară, în județul Neamț. Un bărbat de 51 de ani a fost ucis de un tânăr de 18 ani. Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00 în localitatea Poieni, comuna Piatra Șoimului.

Totul a pornit după ce tânărul de 18 ani, împreună cu bărbatul de 51 de ani au mers, împreună, la un bar din localitate pentru a consuma băuturi alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei doi au găsit localul închis și s-au luat la ceartă, tânărul lovindu-l cu pumnii în zona feței pe bărbat.

Acesta din urmă a încercat să plece dar tânărul s-a dus și a luat o coadă de topor și i-a aplicat mai multe lovituri în cap, lovituri care au dus la decesul victimei.

Colegii mei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au stabilit că în jurul orei 23:00, un tânăr de 18 ani, din Poieni, comuna Piatra Șoimului, ar fi lovit în zona capului un bărbat de 51 ani din aceeași localitate, până când acesta a decedat.

În urma acțiunii profesioniste a polițiștilor, sub îndrumarea procurorului de caz, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins și reținut. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Neamț. – ne-a declarat ag. șef adj. Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

PUBLICITATE