Neamț: Craniu uman descoperit în curtea unei firme

Un craniu uman a fost descoperit miercuri, 5 decembrie, într-o grămadă de nisip din curtea unei societăți din Sagna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, la data de 5 decembrie, în jurul orei 10:00, polițiștii din Sagna au fost sesizați de un localnic de 57 de ani, cu privire la faptul că în timp ce desfășura activități specifice la o societate comercială din Sagana a găsit, într-o grămadă de nisip aflată în curtea societății, un craniu uman.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de investigații criminale însoțiți de specialiștii criminaliști, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Au fost efectuate activități de căutare în grămada de nisip, însă nu au mai fost descoperite alte fragmente osoase.

În urma primelor investigații, a reieșit faptul că nisipul a fost transportat din luna septembrie 2018 de pe malul râului Siret.

Craniul uman a fost ridicat în vederea expertizării iar polițiștii desfășoară investigații pentru stabilirea identității acestuia și a circumstanței în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu

PUBLICITATE