NEAMȚ: Copil resuscitat după ce un buștean a căzut peste el (FOTO)

Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la faptul că, un buștean a căzut peste un minor.

Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un minor de 12 ani, din Piatra Șoimului, se juca în proximitatea unor bușteni, unul dintre aceștia s-a răsturnat, accidentându-l.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că un copil în vârstă de 12 ani se afla sub un buștean.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au intervenit pentru îndepărtarea acestuia și imediat au început manevrele de resuscitare.

Din fericire, copilul a răspuns acestor manevre, ulterior fiind transportat la UPU Piatra Neamț.” – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

Politiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru stabilirea, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.