NEAMȚ: Copil de 8 ani, în comă după ce a fost accidentat de 2 mașini

La data de 8 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 15 C.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 60 de ani, din Suceava, conducea un autoturism pe DN 15 C, în localitatea Răucești, din direcția Tîrgu-Neamț – Fălticeni, a surprins și acroșat un biciclist în vârstă de 8 ani, din Răucești, care nu s-ar fi asigurat la pătrunderea de pe acostament pe partea carosabilă, în urma coliziunii autoturismul intrând într-un șanț aflat pe sensul opus de deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a evita impactul cu vehiculul în cauză, o tânără, de 29 de ani, din Drăgănești, care conducea un autoturism din sensul opus, a virat stânga, moment în care a surprins și accidentat minorul din Răucești. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost preluat și transportat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale. – ne-a transmis Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Potrivit unei informări a Serviciului de Ambulanță, minorul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU al Spitalului Orăşenesc Târgu-Neamţ cu diagnostic: traumatism cranio-cerebral, stare comatoasă, fractură femur stâng. Din CPU a fost peluat de un echipaj cu medic şi s-a efectuat transferul interclinic la Clinica N.C. „N. Oblu” din Iaşi;

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE