Neamț: Copil de 5 ani accidentat de o maşină, după ce a traversat strada în fugă

Un băiat de 5 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o mașină. Incidentul a avut loc joi, 2 august, în jurul orei 12:00, în localitatea Urecheni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 47 de ani are conducea un autoturism pe DJ 155 B, din localitatea Urecheni, a surprins și accidentat un minor de 5 ani care se afla în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a copilului care a fost preluat de un echipaj cu asistent medical al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț și transportat la spitalul din Târgu-Neamț cu diagnosticul: escoriaţii faciale, escoriaţii în regiunea occipitală, escoriaţii în hipocondru drept. Ulterior, băiatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț în vederea efectuării de investigații suplimentare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – a declarat Robert Costan

PUBLICITATE