Neamț: Copil de 3 ani, decedat după ce s-a opărit. A căzut într-un ceaun cu lături

ACTUALIZARE: Neamț: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copilului opărit

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un copil de numai 3 ani a decedat miercuri, 5 decembrie, după ce s-a opărit și a suferit arsuri pe aproximativ 20-30 % din suprafaţa corporală.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, în jurul orei 16:45, a fost solicitat un echipaj în localitatea Stejaru, pentru un băiețel de 3 ani care a suferit arsuri, de gradul II-III pe aproximativ 20-30 % din suprafaţa corporală, cu lichid fierbinte. Conform unor surse, ar fi căzut cu fundul într-un ceaun cu lături.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical care a preluat și predat pacientul la la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orăşenesc Bicaz. De la Bicaz, copilul a fost transportat la Spitalul Județean.

Medicii de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț au hotărât efectuarea transferului interclinic la Bucureşti. Pe timpul transportului, în județul Buzău, copilul a intrat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare şi pacientul a fost predat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a decedat.

ACTUALIZARE: Neamț: Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copilului opărit

PUBLICITATE