NEAMȚ: Copil de 11 ani, lovit și lăsat fără telefon

În urma unei sesizări primite la data de 7 octombrie, în jurul orei 12.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din investigațiile efectuate, în jurul orei 17.=:00, polițiștii au identficat un minor, de 17 de ani, din Ruginoasa, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 6 octombrie, prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras unui minor în vârstă de 11 ani, din Bârgăuani, telefonul mobil.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Bunul sustras a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE