NEAMȚ: Copil de 10 ani, tâlhărit. L-a amenințat cu bătaia pentru 50 de lei

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma unei sesizări primite la data de 4 iulie, în jurul orei 21.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La scurt timp, polițiștii au identficat un tânăr, de 18 de ani, din Crăcăoani, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 4 iulie, în timp ce se afla într-un parc din localitatea Bodești, prin amenințări de acte de violență, i-ar fi sustras unui minor în vârstă de 10 ani, din Ilfov, 50 de lei.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE