NEAMȚ: Copil accidentat după ce a sărit în fața mașinii

Un băiețel de 11 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o mașină. Evenimentul rutier a avut loc ieri, în jurul orei 15:00, pe strada Stadionului din orașul Bicaz.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiștii rutieri, minorul se deplasa pe partea carosabilă și la un moment dat a sărit în fața unui autoturism condus (din direcţia DN 15 – strada 1 Decembrie) de o femeie de 34 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea minorului din Bicaz, care a fost preluat şi transportat la spital, unde i s-a acordat asistenţă medicală de specialitate.

Conform informațiilor transmise de către Serviciul de Ambulanță Județean, minorul a suferit mai multe traumatisme. El a fost transportat la spitalul din Bicaz iar de acolo a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Femeia a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE