Neamț: Continuă căutările în cazul bărbatului înecat în lacul Bicaz

Pompierii militari din Neamţ au reluat joi, 16 august, începând cu ora 10:00, căutările în lacul Izvorul Muntelui pentru găsirea unui bărbat de 45 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că acesta se afla cu familia pe malul lacului, şi, conform ISU Neamț, după ce a intrat în apă ca să recupereze o minge scăpată de unul dintre copii, nu a mai reuşit să ajungă la mal.

Incidentul a avut loc miercuri, 15 august, când în jurul orei 19:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de degajare a unei persoane cazută în lacul Izvorul Muntelui, în dreptul localitatii Chiriteni, comuna Hangu.

Bărbatul se afla alături de familie pe marginea lacului unde a petrecut de Ziua Marinei.

La fata locului s-au deplasat 6 subofiteri cu 1 autospeciala de prima interventie si comanda, 1 barca si 1 autoambulanta de la Detasamentul de Pompieri Târgu Neamț – Garda 2 Poiana Teiului și 3 subofiteri cu 1 barca de la Detasamentul de pompieri Piatra Neamt aflati in misiunea de asigurare din Portul Bicaz.

Căutările au fost oprinte în jurul orei 21:30 și reluate în această dimineață.

PUBLICITATE