NEAMȚ: Consiliul Local al Tinerilor Piatra-Neamț și-a ales conducerea

Articolul continuă după anunț

Membrii CLT (Consiliul Local al Tinerilor) Piatra-Neamț și-au ales 5 noi reprezentanți ce formează Biroul Executiv: 

Primar- Damian Ouatu, viceprimari- Bianca Corfă și Dragoș Măriuță, purtător de cuvânt- Melisa Micu, secretar- Marc Roberto. Alegerile au avut loc prin vot democratic după o serie de prezentări de proiecte si întrebări.

Toate acestea s-au desfășurat în cadrul unei deplasări finanțată de Asociația de Sprijin Comunitar și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, din perioada 26-31 august, în care tinerii consilieri și-au dezvoltat abilitățile de leadership cu ajutorul celui mai dedicat trainer Dragoș Cristian Fînaru.

Familia CLT pune deja bazele primului proiect din mandatul de doi ani. Proiectul „Baschet pentru toți” se anunță cu o ediție plină de surprize, pe care CLT-iștii noștri sunt nerăbdători să v-o prezinte. 

Damian Ouatu – primar în Biroul Executiv CLT 2019 Piatra-Neamț, elev în clasa a X-a:

Din prima clipa în care am auzit de CLT de la un fost consilier mi-am dorit să fac parte din această echipă.

Acum că am fost ales primar de către colegii mei simt mai mult ca niciodată că le sunt dator cu tot sprijinul meu.

Pe tot parcursul mandatului meu o sa mă asigur că echipa noastră o sa aibă o evoluție foarte frumoasă și sunt sigur aceste lucruri se vor vedea în proiectele noastre.” 

Bianca Corfă – viceprimar în Biroul Executiv CLT 2019 Piatra-Neamț, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Petru Rareș:

,,În primul rând, le mulțumesc colegilor mei consilieri pentru votul lor de încredere.

Vă pot spune că sunt foarte entuziasmată de echipa CLT. Suntem 23 de consilieri implicați, motivați, dedicați și cu idei minunate.

Pe lângă asta, avem un coordonator minunat, doamna Loredana Dinu, care este de fapt mama familiei CLT, familie care s-a unit incredibil după deplasarea noastră.

Am început deja organizarea primului proiect, iar următorii doi ani se anunță a fi extraordinar de interesanți.”

Dragoș Măriuța – viceprimar în Biroul Executiv CLT 2019 Piatra-Neamț, elev în clasa a X-a la Colegiul Național de Informatică

Sunt o persoană implicată și devotată echipei.

Practic karate de performanță și asta mă ajută foarte mult, deoarece  foarte bine valoarea timpului si importanța comunicării.

De aceea pot transmite echipei CLT încredere si siguranță prin acțiunile mele.

Mă simt onorat să fac parte din această echipă fabuloasă!” 

Melisa Micu – purtător de cuvânt în Biroul Executiv CLT 2019 Piatra-Neamț, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Petru Rareș:

Când am devenit CLT-istă mă gândeam că mă implic într-un simplu proiect de voluntariat în care învăț mai multe despre ce înseamnă a avea o echipă și am greșit foarte mult crezând că e vorba doar despre asta.

CLT mi-a devenit a doua familie după primele cursuri de leadership, ceea ce nu întâlnești în orice echipă.

Este o onoare pentru mine să reprezint CLT ca purtător de cuvânt, să fac cunoscute ideile lor îndrăznețe și să ajut la dezvoltarea noastră ca echipă.

Roberto Marc – secretar în Biroul Executiv CLT 2019 Piatra-Neamț, elev în clasa a X-a la Colegiul Național Petru Rareș:

Îmi place să îmi ocup timpul liber cu lucruri care sunt benefice pentru viitorul meu și cred că CLT este proiectul perfect.

Sunt o persoană implicată și atentă la micile detalii, fapt care m-a făcut să vreau să fiu secretarul tinerilor din orașul meu.

Cred că cel mai important lucru în familia noastră este încrederea în echipa.

Nu aș fi fost secretar dacă nu ar fi crezut în mine colegii mei și sunt sigur că împreună vom face cea mai bună echipă pe care a văzut-o Piatra-Neamț.

PUBLICITATE

Pe cine ați vota, astăzi, la Primăria Piatra-Neamț?

View Results

Loading ... Loading ...