Neamț: Consilier PNL bătut crunt de primarul comunei Tarcău


Scandal în comuna Tarcău, astăzi (7 iunie), în jurul orei 16:30, unde Negară Cezar, candidat din partea PNL la consiliul local ar fi fost bătut de primarul Iulian Găină (proaspăt ales primar din partea PSD). Din spusele martorilor dar și a persoanei vătămate, primarul a sărit să-l bată pe Cezar Negară prin geamul mașinii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

13396735_1601848516793564_178673233_oMă aflam la florărie și o așteptam pe soția mea și m-am trezit că oprește în fața mașinii mele primarul Iulian Găină. Aveam geamul mașinii dat jos și m-a întrebat dacă-i reproșez ceva. Eu i-am răspuns că nu am ce să-i reproșez. Atunci mi-a spus că mă omoară și a început să mă lovească. Mi-a spart buza și m-a atacat cu ceva ascuțit de m-a tăiat la mână. Între timp a venit soția mea și l-a scos din mașină iar acesta a fugit. I-a rămas pălăria în mașină la mine (foto), ochelarii i s-au spart și sunt pe jos (foto). – a declarat Cezar Negară

Victima a mai spus că primarul Găină l-ar fi urmărit pe el și familia lui încă de săptămâna trecută. Iar fiul acestuia a depus plângere la poliție de duminică.

PUBLICITATE