Neamț: Consilier PNL bătut crunt de primarul comunei Tarcău


Scandal în comuna Tarcău, astăzi (7 iunie), în jurul orei 16:30, unde Negară Cezar, candidat din partea PNL la consiliul local ar fi fost bătut de primarul Iulian Găină (proaspăt ales primar din partea PSD). Din spusele martorilor dar și a persoanei vătămate, primarul a sărit să-l bată pe Cezar Negară prin geamul mașinii.

13396735_1601848516793564_178673233_oMă aflam la florărie și o așteptam pe soția mea și m-am trezit că oprește în fața mașinii mele primarul Iulian Găină. Aveam geamul mașinii dat jos și m-a întrebat dacă-i reproșez ceva. Eu i-am răspuns că nu am ce să-i reproșez. Atunci mi-a spus că mă omoară și a început să mă lovească. Mi-a spart buza și m-a atacat cu ceva ascuțit de m-a tăiat la mână. Între timp a venit soția mea și l-a scos din mașină iar acesta a fugit. I-a rămas pălăria în mașină la mine (foto), ochelarii i s-au spart și sunt pe jos (foto). – a declarat Cezar Negară

Victima a mai spus că primarul Găină l-ar fi urmărit pe el și familia lui încă de săptămâna trecută. Iar fiul acestuia a depus plângere la poliție de duminică.

loading...

13 comments

 1. Daca asta inseamna batut crunt ,sau daca asta inseamna bataie ,ar trebui schimbate definitiile din DEX .In imagine omul are o mica zgariterura ,care putea fi provocata de el insusi ,iar sangele de pe fata nu arata nimic concret ,putea fi acelasi sange de pe mana ,sau sangele celui care l-a „batut” .
  BĂTÁIE, bătăi, s. f. I. 1. Lovitură repetată dată de cineva cuiva cu mâna sau cu un obiect.
  CRUNT ~tă (~ți, ~te) 1) 2) (despre lupte, bătălii) Care se caracterizează prin înverșunare, prin cruzime; crâncen. 3) Care este plin de sânge; însângerat.

 2. Felicitari primalului pentru prima ședință de consiliu 😊

 3. Aici a ajuns comuna Tarcău, rușine!!

 4. Interesant faptul că toți postăm sub anonimat, s-a ajuns să-ți fie frică de a-ti exprima opinia liber de frica primarului răzbunător!

 5. Bine i a facut guralivului , numai gura este de el .Si a meritat o !

 6. Cum pot niste animale sa ne conduca? Vorbesc cu administratorul site-ului! Adica.. bat un crunt pariu, si spun ca primarul bataus, NU are mai mult de o profesionala terminata, iar singura lui carte citita, ar fi cardea de credit, carte pe care primeste leafa de la stat. Deci.. noi tinerii care ne f***m mintea prin sesiuni, in Iasi, Bucuresti, Cluj etc, ne straduim sa facem proiecte ca: managementul calitatii, marketingului, afacerilor mici si mijlocii, financiar, al productiei energiei electrice, ne f***m creierii pe nopti nedormite prin sesiuni, iar de**li ca astia ne conduc? Serios? Deci pana unde?

 7. Nu am cuvinte??si reporterul a scris ar fi fost batut????toate se pot rezolva civilizat putea da exemplu „noul primar”sau o fii cioban!!!

 8. Eusebiu ….Prin ce fapt poti sa faci afirmatie ca „pot niste animale sa ne conduce ” Prin faptul ca domnul ziarist a pus partea de poveste doar din partea domnului Negara ? Nu stiu de ce dar tuturor va place sa mancati „c***t” dar nimeni nu stie cum,de ce si cand ,mananca doar asa sa se afle in treaba .Eusebiu si ce daca tu iti f**i mintea in sesiuni ,crezi ca domnul primar nu si-a „f***t” atat psihicul cat si sanatatea ,venind in fiecare seara la ora 7 acasa de la servici ,ca ba unul are un sant infundat ca unu are asa etc .Il cunosc prea bine si nu suport ca un c***t ca tine fara sa stie nimic isi permite sa vorbeasca despre domnul primar asa ceva .Iar domnului ziarist putina rusine deoarece ar fi putut sa ne spuna si cum s-a intamplat totul din perspectiva Domnului Primar . O zi buna

 9. domnul primar nu a mai putut a cedat pur si simplu au mai bine de 6 luni decand il vorbesc injura umilesc arunca cu manifeste el si ai lui nu e frumos……sunt sigur ca Cezar Negara a vorbit urat cu el si de aceasata data .cu asfel de oameni nu poti comunica cedezi nervos…….s a dus la spital se preface bolnav si el era imbibat in alcol ia luat cineva analize si mai si conducea corectu in timpul campaniei umbla sa dea mita la oameni si el si toti consilieri vorbeau urat de domn primar nu le ar fi rusine sunt oficati ca nu au castigat asta e la ei nimic mai mult

 10. Daca s-a ajuns la asa ceva este foarte grav, iar despre ,,animale” va garantez ca la ele nu o sa vedeti un asemenea comportament. Parca eram superiori ca rasa si una din calitatile care facea departajarea era ratiunea. E trist ,pacat ca asemenea oameni au ajuns sa conduca destinele unei comunitati

 11. Consilier,,,,????? Oare dl.Cezarica stie cu ce se mănâncă această funcție ??? Eu cred ca pălăria și ochelari Dl Primar au ajuns în mașină la dumneavoastră când a- ți sărit la gâtul Dl Primar și l-ați tras prin geamul mașinii dumneavoastră,iar zgârietura de la mână v- ati facut- o singur în geamul mașini atunci când l- ați lovit dumneavoastră pe Dl Primar,cine nu va cunoaște cât de recalcitrant sunteți ?iar atunci când v- i se spune adevărul în fața neavand replică loviți,nu ??? Toți consilierii trebuie să știe că reprezintă populația comunei nu sa va bateți joc de oamenii care va aleg,trebuie să aveți grijă ca veți fi alergat pe stradă de oameni dacă continuați cu scandaluri , așa că fiți sincer și spuneți adevărul despre incident…okay???????

 12. Niciodată nu va spune adevărul la cat de ciudos este…..Moare de ciudă el si toți PNL….. nici unu de la PNL nu ai ce face cu el ăștia sunt mai hoți decât toți…iar Domnul Negara se tine de prosti de mult cum naiba nu avea nimic cât a sunat la 112 cât a chemat televiziunea si dupăia brusc ia venit rău????? minciuni el oricum numai asta știe

 13. vasile constanteanu

  Cel mai mare ******,****** de om e ****** care ne conduce de atati ani acesta comuna si se crede mosierul ei.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*