Neamț: Consilier local acuzat de incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 26 foști și actuali aleși locali, unul dintre ei fiind din județul Neamț:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

CIMPOEȘU VASILE, consilier local în cadrul Primăriei Orașului Roznov, județul Neamț

INCOMPATIBILITATE

În perioada exercitării mandatului de consilier local, Primăria orașului Roznov, Județul Neamț a încheiat contracte comerciale (achiziții directe de produse în baza unor facturi) cu S.C. Electroalex  S.R.L., societate comercială al cărei asociat și administrator este soția persoanei evaluate, în baza acestor contracte, societatea comercială încasând venituri.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) și alin. (2), coroborat cu art. 92, alin. (1) din Legea 161/2003. – notează ANI

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.  CIMPOEȘU VASILE nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

PUBLICITATE