Neamț: Conflict sângeros în familie. Un bărbat și-a înjunghiat fiul

ACTUALIZARE: Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului fiind schimbată încadrarea juridică pe tentativă de omor, după ce au venit concluziile medicilor legiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Orbit de furie şi ameţit de aburii alcoolului, un bărbat din județul Neamț şi-a înjunghiat sâmbătă (9 decembrie) seară băiatul în vârstă de 20 ani. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital în timp ce agresorul a fost dus la audieri.

Conform IPJ Neamț, totul a pornit de la un conflict pe fondul unei discuții în contradictoriu iscate între cei doi. Tatăl (61 de ani), aflat sub influența alcoolului, și-a agresat fiul de 20 de ani și l-a înjunghiat. Cei doi se aflau în locuința lor din comuna Pâncești. La fața locului au ajuns echipajele medicale care au transportat victima la spital.

Polițiștii vor face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Medicul legist va stabili gravitatea vătămării corporale iar dacă expertiza va stabili că i-a fost pusă în pericol viața, cercetările vor continua sub aspectul săvâririi infracțiunii de tentativă de omor.

09.12.2017, ora 23:10, Hol – Pânceşti, pacient sex masculin, 20 ani, diagnostic: tentativă de omor, multiple plăgi înjunghiate hemitorace stâng anterior (precordial) şi hemitorace posterior, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman; – se arată în comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE