Neamț: Conferință de presă AJOFM Neamț (VIDEO)

Aproape 283.000 de persoane au fost încadrate în câmpul muncii în 2018, prin intermediul Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un clasament al judeţelor cu cele mai multe persoane angajate arată că Bucureşti ocupă primul loc, cu 21.229 de persoane, urmat de Timiş (20.516), Suceava (16.868), Neamţ (13.266) şi Iaşi (11.507).

Directorul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, Daniel Chirilă, ne-a declarat astăzi că cifra este foarte bună și ține de implicarea Agenției Județene.

La noi, Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă se implică și aproape toate locurile de muncă trec prin agenție. Există și o prevedere că putem să dăm amenzi dacă cineva nu comunică locurile de muncă vacante, dar majoritatea agenților apelează la noi pentru că oferim servicii bune. De asemenea, cine nu apelează la noi nu primește facilități. – ne-a declarat Daniel Chirilă.

Mai jos, un material video în care directorul AJOFM Neamț a subliniat datele agenției la începutul anului, principalele aspecte de pe piaţa locurilor de muncă și activitățile care se vor desfășura în perioada următoare.

PUBLICITATE