NEAMȚ: A condus beat, 1 an de închisoare. A condus fără permis, 1 an și 6 luni

La data de 29 ianuarie, poliţiştii din cadrul postului de poliţie Horia au depistat pe raza localitaţii Horia, un tânăr de 23 de ani, din localitate, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de  Judecătoria Roman  la un an şi 6 luni de închisoare cu executare pentru comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 08.09.2017 acesta a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. De asemenea, la data de 17.02.2018, tânărul a fost depistat în trafic de către poliţişti în timp ce săvârşea aceeaşi infracţiune, respectiv de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au depistat un alt bărbat de 33 de ani, din Podoleni, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Piatra Neamţ un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Persoana în cauză a fost condamnată la o pedeapsă de un an închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de conducerea a unui vehicul sub influenţa alcoolului. În fapt, la data de 22.11.2016, bărbatul a condus un autovehicul de transport personae pe Bulevardul G-ral Nicolae dascalescu, din Piatra Neamţ, fiind depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au încarcerat cele două persoane la Penitenciarul din Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE