Neamț: Conducător auto, reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier

În dimineața zilei de 07 noiembrie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Postului de Poliție Gherăești un autoturism de teren care se deplasa dinspre strada Moldovei spre centrul comunei Gheraesti și care avea o traiectorie sinuoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au identificat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din Gherăești, al cărui permis de conducere era reținut din iulie 2017.
Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis infracțiunea de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere reținut în cursul luniilor august și octombrie a.c.
Polițiștii au verificat și autoturismul condus, constatând că plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt atribuite unui alt autoturism, diferit de cel oprit în trafic.

In cauză polițiștii au demarat cercetările atât sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fara permis de conducere cât și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de inmatriculare false.

Ca urmare a administrării probatoriului, conducătorul auto a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore, urmand a fi prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă.

PUBLICITATE