Neamț: Condamnați pentru rele tratamente aplicate minorului și ucidere din culpă

La data de 31 iulie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au identificat şi reţinut un bărbat de 45 de ani şi o femeie de 39 de ani, ambii din Gârcina, care posedau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul a fost condamnat de către Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, respectiv prin omisiunea de a asigura o alimentaţie adecvată şi un minim de condiţii de igienă fiului său minor în vârstă de 7 luni.

Femeia a fost condamnată la 3 ani şi 2 luni de închisoare pentru infracţiunile de rele tratamente aplicate minorului şi ucidere din culpă, întrucât la data de 24.12.2014 l-a îmbăiat pe fiul minor care suferea de malnutriţie severă, într-un recipient cu apă fierbinte, provocându-i arsuri care au condus la decesul acestuia.

Cei doi au fost conduşi de poliţişti la Penitenciarul Bacău, unde au fost încarcerați.

De asemenea, la data de 31 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurala Români au depistat un tânăr de 20 de ani, din Români, care a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă de 2 ani si 6 luni închisoare, pentru infracţiunea de furt calificat.
În fapt, în noaptea de 14/15.03.2017, acesta a pătruns prin forţarea unei ferestre, în casa unei persoane vătămate din comuna Români, care nu era locuită, de unde a sustras un generator electric şi 20 de litri de benzină.
Poliţiştii l-au condus şi încarcerat pe acesta la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE