NEAMȚ: Condamnați la închisoare. Unul pentru că a spart ecranul unui aparat de joc, altul pentru că a condus fără permis

Doi bărbaţi, de 31 de ani, respectiv 32 de ani, condamnaţi la închisoare pentru comiterea unor infracţiuni, au fost prinşi de poliţişti și încarcerați la Penitenciarul Bacău.

La data de 5 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tămășeni au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 15 noiembrie 2013, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Roman, bărbatul a distrus ecranul unui aparat de joc, prejudiciul creat fiind de 1299,67 de lei.

Tot miercuri, 5 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman  au depistat un bărbat, de 32 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, la data de 27 august 2018, bărbatul a condus un autoturism pe o stradă din Roman, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele situații, polițiștii i-au condus și încarcerat la Penitenciarul Bacău.

PUBLICITATE