NEAMȚ: Condamnat după ce și-a aruncat tatăl de la balcon

Tânărul din Neamț care şi-a împins tatăl de la balconul locuinţei a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Neamţ la 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Condamnă pe inculpatul V. C. C., deţinut în Penitenciarul Bacău, la pedeapsa de 8 (opt) ani închisoare şi 4 (patru) ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b Cod penal, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat. – notează decizia instanței

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Reamintim că pe 23 februarie 2018, un bărbat de 57 de ani, din Roman, a ajuns la spital după ce a fost aruncat de la balconul locuinței sale (de la etajul III al unui bloc din cartierul numit “Pietonal”).

Acesta ar fi fost împins chiar de​ fiul lui (un tânăr de 31 de ani). Bărbatul a căzut mai întâi pe terasa de la etajul I și apoi pe o porțiune de pământ. (mai multe detalii AICI)

După incident, tânărul a fugit repede din apartament. Poliția a intrat în alertă, a instituit filtre, l-au căutat pe tânar  și l-au prins două zile mai târziu. Poliţiştii l-au găsit în localitatea Borsec, din judeţul Harghita, în timp ce făcea autostopul. Voia să ajungă acasă la nişte rude. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE