NEAMȚ: Codul portocaliu de furtuni, 13 misiuni pentru pompieri

Potrivit unui raport emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț, joi, 27 iunie, ca urmare a fenomenelor meteo s-au executat următoarele misiuni:

  • 3 misiuni degajare arbori cazuti pe DN 15 în com. Poiana Teiului, sat Călugăreni. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu  Neamț – Garda II Poiana Teiului.
  • 1 misiune degajare arbori căzuti pe carosabil în com. Moldoveni, sat. Hociungi. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
  • 1 misiune degajare arbori căzuti pe DN 15 C în com. Bălțătești sat Bălțătești. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.
  • 3 misiuni evacuare apă din curți în mun. Piatra Neamț, Anexa Văleni. S-au deplasat 4 subofițeri cu două autospeciale și două motopompe transportabile din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.
  • 3 misiuni evacuare apă din fântâni în mun. Piatra Neamț, Anexa Văleni. S-au deplasat 3 subofițeri cu o autospecială pentru muncă operativă și o motopompă transportabilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț
  • 2 misiuni evacuare apă din curți în com. Vânători-Neamț, sat Vânători Neamț. S-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă transportabilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.
PUBLICITATE