Neamț – Codul galben de ninsori și viscol a fost prelungit până dimineață


Meteorologii au emis o nouă atenționare COD GALBEN de ninsori și viscol. Avertizarea cod galben de ninsori și viscol, emisă de meteorologi, care era valabilă până la ora 22:00, duminică, a fost prelungită până luni dimineață, la ora 04:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În intervalul 08 ianuarie, ora 18 – 09 ianuarie, ora 04, în Moldova, nordul Dobrogei, extremitatea de nord-est a Munteniei, dar şi la munte, vor fi perioade în care vântul va mai avea intensificări, cu viteze de 50…60 km/h şi, pe arii restrânse 70 km/h, spulberând şi troienind zăpada.

Temporar va mai ninge slab şi se va mai putea depune strat de zăpadă peste cel existent, în seara zilei de duminică (08 ianuarie), în Moldova, local în Carpaţii Meridionali şi Orientali, nordul Dobrogei şi extremitatea de nord-est a Munteniei, iar în prima jumătate a nopţii de duminică spre luni (08/09 ianuarie) în judeţele din jumătatea de nord a Moldovei şi pe crestele montane înalte.

Notă: Ninsori, în general slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse şi în regiunile centrale şi sudice, iar în extremitatea de sud-vest a teritoriului vor mai fi unele intensificări ale vântului.

meteo-romania-avertizari

D.M.B.
PUBLICITATE