Neamț: Circulație întreruptă după ce un TIR a căzut într-o râpă

ACTUALIZARE – ora 20:20 – Trafic dirijat pe un singur fir. In aproximativ 15 minute, se va circula in conditii normale, pe ambele sensuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un TIR care se deplasa pe DN 15 (direcția Târgu-Neamț – Toplița) a căzut într-o râpă pe raza localității Poiana, judeţul Neamţ.

Conform Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră a fost oprită oprită la această oră (19:00) pe DN 15 Tîrgu Neamţ- Topliţa, pe raza localităţii Poiana, judeţul Neamţ, pentru a se permite repunerea pe roţi a unui autocamion căzut într-o râpă.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că șoferul unui autotren, un tânăr de 22 de ani, din Mureș, ar fi încercat să evite un câine (conform declarației șoferului), a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un șanț adiacent drumului pe care circula. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Deși s-a estimat ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat, la această oră (20:10), încă se lucra pentru degajarea TIR-ului.

PUBLICITATE