Neamț: Circulație restricționată, ambulanţe şi maşini înzăpezite (11 ianuarie, ora 7:00)

Conform unui raport emis în această dimineață de Prefectură, în județul Neamț, la ora 7:00, situația se prezenta în felul următor:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  • nu au fost localități nealimentate cu energie electrică.
  • Nu sunt drumuri naționale sau județene blocate/închise, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă
    (Circulație restricționată la 3,5 t pe DN 15D, între localitățile Piatra Neamț – Roman, începând cu ora 7.00, din cauza ninsorii abundente și a viscolului puternic.)

Pompierii au intervenit până astăzi, 11 ianuarie, ora 7:00, în mai multe misiuni:

Pompierii din Roman au executat o misiune pentru degajarea unei ambulanțe care se deplasa la un caz în comuna Boghicea, sat Slobozia. Pompierii au intervenit cu o autofreză încadrată cu 3 subofițeri pe DJ 207 A

Pompierii din Roman au executat o misiune pentru degajarea unei ambulanțe care se deplasa la un caz în comuna Văleni, sat Cârlig. Pompierii au intervenit cu o autospecială și o autoșenilată, încadrată cu 3 subofițeri, pe DJ 157 A.

Pompierii din Piatra-Neamț au executat o misiune pentru degajarea unui autoturism în comuna Mărgineni. S-a intervenit cu o autospecială FRAP, încadrată cu 3 subofițeri, pe DJ 157 H.

Pe DJ 280 a acționat SVSU Stănița cu utilajele din dotare pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, venind în sprijinul unei ambulanțe BGS care se deplasa la locuința unei persoane (care necesita dializă)

Pe DC 31 (sat Unghi – sat Hlăpești, comuna Dragomirești) a acționat SVSU Dragomirești cu utilaje din dotare pentru a veni în sprijinul unei ambulanțe BGS care se deplasa la locuința unei persoane (care necesita dializă)

Pompierii din Roman au executat cu 2 ofițeri și o autospecială APIC, o misiune de verificare a viabilității drumurilor (DJ 207 C, DJ 159 D, DN 15 D), constatând că circulația se desfășoară în condiții deosebite, fără probleme deosebite.

Pompierii din Piatra-Neamț au executat cu 2 ofițeri și o autospecială APIC, o misiune de verificare a viabilității drumurilor (DJ 157, DJ 157 I), constatând că circulația se desfășoară în condiții deosebite, fără probleme deosebite.

 

PUBLICITATE