NEAMȚ: „Cinema in the Park” te invită la un film gratuit weekendul acesta, 4-5 septembrie 2021, pe malul lacului Bâtca Doamnei

Seria de evenimente Cinema in the Park a ajuns și în județul Neamț!

Te invităm în weekendul acesta, 4-5 septembrie 2021, la două seri de film cu acces gratuit, în aer liber, pe malul lacului Bâtca Doamnei, în locația Sweet and Sour By The Lake.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vom transforma terasa Sweet and Sour By The Lake într-un cinema inedit, luminat de milioane de stele, înlocuind scaunele rigide de cinema cu fotolii tip puf pe care poţi să te relaxezi pe toată durata filmului și cu pături pufoase pe care te poți întinde nestingherit.

Bineînțeles, în deplină siguranță, respectând toate măsurile de prevenție Covid-19 în vigoare.

  • Sâmbătă, 4 septembrie, vedem împreună filmul „Chef”, în regia lui Jon Favreau, despre un bucătar-șef care, după ce își pierde slujba într-un restaurant își face o afacere proprie (rulotă mobilă cu mâncare /  ”food truck”), pentru a-și dovedi că încă mai este în stare să fie creativ în meseria lui, încercând în același timp să se reapropie de familia de care se înstrăinase.
  • Duminică, 5 septembrie, misiunea top secretă a unui agent CIA (Dwayne „The Rock” Johnson) se transformă în pură comedie când acesta îl ia drept partener, cu forța, pe un fost coleg de liceu (Kevin Hart), un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă data, în filmul „AGENȚI APROAPE SECREȚIîn regia lui Rawson Marshall Thurber.

Ambele filme rulează începând cu ora 20:30, iar intrarea este libera, pe baza de rezervare online pe acest link.

Oricum, vă așteptăm cu prietenii și înainte de film, să vă delectaţi cu o Birra Moretti rece şi să ascultăm împreună muzică live ambientală, pe terasa Sweet and Sour By The Lake, începând cu ora 18:00.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vă așteptăm să petrecem împreună un weekend cu zâmbetul pe buze!

PUBLICITATE