NEAMȚ: Cine va crea brandul turistic al județului

Consiliul Județean Neamț, condus de Ionel Arsene (președintele PSD Neamț), va plăti 112.000 RON (FĂRĂ TVA), firmei care deține revista Q Magazine, SC Babilon Press SRL, pentru identificarea și crearea brandului turistic al județului Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Consiliul Județean Neamț va avea un nou brand turistic. Conform unui anunț postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), firma care a câștigat contractul, în valoare de  112.000,00 RON (24.179,10 euro) FĂRĂ TVA, este SC Babilon Press SRL.
Anunțul a fost postat pe data de 31 august 2018, iar câteva zile mai târziu (pe 5 septembrie) contractul a fost atribuit firmei respective.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, revista Q Magazine este cunoscută ca având o reacție critică la adversarii liderilor PSD.

Ba chiar președintele PSD Neamț și al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a rostogolit zilele trecute mesajul apărut într-un articol al revistei, prin care se încerca să-l scoată pe Liviu Dragnea drept salvatorul resurselor. Acesta susținea că discuţiile despre nemulţimirile din partid (scandalul Dragnea – Firea) reprezintă o temă falsă şi că discuţia este de fapt despre … presiunea asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană. (vezi articolul – AICI)

Mai mult, și Victor Ponta a spus că 130.000 de euro de la PSD se duc în fiecare lună pentru postarea de „mizerii” pe Facebook, și făcea o referire la articolul din Q Magazine.

PUBLICITATE