NEAMȚ: Cine era chinezul găsit mort în Neamț

Un tânăr chinez care studiază la Universitatea din Bacău a murit sâmbătă, 26 ianuarie, în urma unui accident de tren în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Studentul Yin Yuguo era îndrăgostit de ţara noastră. Reporterii Recorder au realizat un reportaj cu el, pe 1 Decembrie, la Alba Iulia.

Yin Yuguo, studentul nostru din Bacău, cel înfofolit în steaguri tricolore, adolescentul ochelarist pe care l-am filmat în gara din Alba Iulia, în dimineața zilei de 1 decembrie 2018 (https://bit.ly/2PoUaGa), chinezul care ne-a urat tuturor, la 100 de ani, „un viitor strălucit“, a murit sâmbătă dimineață, în cel mai românesc mod cu putință. – notează Recorder.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, polițiștii de Transporturi Feroviare din Roman au fost sesizați despre existența unui cadavru aparținând unei persoane de sex masculin, cadavru găsit în triajul stației CFR Roman. Din primele cercetări a reieșit că este vorba despre un cetățean chinez, în vârstă de 16 ani. Polițiștii au găsit asupra victimei atât bunurile personale (rucsac, telefon mobil) dar și bani, fără a fi identificate urme de violență pe suprafața exterioară a corpului, ceea ce conduce la ipoteza că nu ar fi fost victima unei infracțiuni cu violență. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE