Neamț: Cinci ore de luptă cu focul la depozitul din Târgu-Neamț

Luni, 08.10.2018, la ora 21:10, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de materiale de construcţii şi piese auto în oraşul Târgu-Neamţ, str. Obor.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Forţele sosite la locul intervenţiei au constatat că flăcările se manifestau generalizat, la întreaga construcţie, pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi.

Astfel, au fost solicitate la locul intervenţiei încă două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamţ, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ, cu o autospecială de stingere.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: depozitul de materiale de construcţii şi piese auto, realizat din structură de lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi, bunurile materiale din interiorul depozitului (materiale de construcţii pentru finisaje exterioare, materiale pentru instalaţii, anvelope auto, acumulatori auto, lubrifianţi auto şi alte consumabile auto), iar în exteriorul depozitului, au ars cca. 20 metri cubi cherestea, lambriu PVC şi alte materiale de construcţii.

Salvatorii nemţeni au luptat cu flăcările, care ameninţau şi o construcţie învecinată, aproximativ 5 ore. Nu au fost victime. – informează ISU Neamț

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*