NEAMȚ: Cercetați pentru că și-au făcut singuri o trecere pentru pietoni (FOTO)

Trei bărbați care și-au făcut singuri o trecere pentru pietoni, pe o stradă din Piatra-Neamț, sunt cercetați de polițiști pentru comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 16 octombrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au marcat o trecere pentru pietoni pe o stradă din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit faptul că, persoane necunoscute ar fi marcat o trecere pentru pietoni pe strada Gara Veche din Piatra-Neamț, fără a deține autorizație emisă de autoritățile competente.

De asemenea, la fața locului a fost solicitată o societate de prestări servicii publice din cadrul Primăriei Piatra Neamț, care a procedat la ștergerea marcajului.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii rutieri au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 59 de ani, din Piatra-Neamț, bănuiți de comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați.

PUBLICITATE