NEAMȚ: Cel mai recent semn de viaţă al preotului Hrisostom Filipescu

După trei luni în care nu a mai dat vreun semn de viaţă, fostul stareţ al schitului Ţibucani, Hrisostom Filipescu, a trimis o solicitare centrului unde activa ca psiholog clinician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Hrisostom Filipescu, a dispărut în urmă cu aproximativ 4 luni, la sfârșitul unii octombrie 2018, iar după o mediatizare intensă a cazului, IPJ Neamț a confirmat că preotul a fost depistat pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene (n.r. – conform unor surse, Germania), dar că acesta nu doreşte să ia legătura cu nimeni şi nici să fie contactat.

Pe 21 noiembrie, preotul a anunţat Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni (unde lucra ca psiholog clinician) că doreşte un concediu, fără plată, pe o perioadă de trei luni.

Conform Adevărul, la expirarea acestui termen, pe 21 februarie 2019, preotul a revenit printr-un email prin care a solicitat să i se acorde concediul de odihnă legal pe anul 2019, respectiv 25 de zile lucrătoare, urmând ca cererea să ajungă zilele viitoare la Centrul din Păstreveni, prin curier.

În aceste condiţii, dacă nu va mai reveni cu o cerere suplimentară, preotul ar putea reveni la serviciu în cursul lunii aprilie.

Mai multe puteți citi aici: https://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/cel-mai-recent-semn-viata-preotului-dat-disparut-neamt-enoriasii-cred-e-rapit-vor-angajeze-detectiv-particular-1_5c72893d445219c57e8974cf/index.html

PUBLICITATE