NEAMȚ: Cei doi bărbați dați dispăruți, găsiți de polițiști

Cei doi bărbați, dați dispăruți, au fost identificați de polițiști, informează IPJ Neamț.

Astăzi, în jurul orei 11.00, poliţiştii Postului de Poliţie Pipirig au fost informaţi despre faptul că numitul CHIRIAC IOAN, în vârstă de 39 de ani, dispărut la data de 10 aprilie, a revenit la domiciliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta le-a declarat poliţiştilor că a fost plecat la o stână de pe raza judeţului Iaşi, unde a lucrat ca cioban şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Reamintim că la data de 10 aprilie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pipirig au fost sesizați de către un bărbat de 69 de ani, din Pipirig, despre faptul că nepotul său CHIRIAC IOAN, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 3 aprilie și nu a mai revenit. (vezi articolul AICI)

IPJ Neamț mai informează că la data de 10 aprilie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat și bărbatul dispărut, în vârstă de 48 ani, pe raza municipiului Piatra Neamț.

Se pare că acesta a fost depistat pe o stradă din municipiu iar din verificări a reieșit că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada absenței.

Reamintim că la data de 9 aprilie, Poliţia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată de către o femeie din Piatra Neamţ despre faptul că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orelor 04:00, fiul său, Covatariu Constantin Ciprian, de 48 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE