NEAMȚ: Cei 4 tineri care s-au bătut în fața unui club, reținuți de polițiști

Cei patru tineri care și-au împărțit pumni și picioare, în noaptea de sâmbătă spre duminică (23-24 februarie), în parcarea unui club din oraşul Târgu-Neamț, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe și încăierare.

La data de 12 martie, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț au luat măsura reținerii față de patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, pentru comiterea de multiple infracțiuni cu violență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 24 februarie, ora 03.00, polițiștii au intervenit la aplanarea un conflict produs  între aceștia, pe o stradă din Târgu Neamț.

Din cercetările efectuate a reieșit că tinerii s-ar fi lovit reciproc cu pumnii și picioarele pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool. (vezi articolul AICI)

Polițiștii i-au introdus în arestul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentați la instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pentru video, accesați link-ul: https://observator.tv/eveniment/mai-multi-tineri-sau-batut-club-din-targu-neamt-video-285907.html

PUBLICITATE