NEAMȚ: Ce secții s-ar putea deschide pentru bolnavii non-COVID la Spitalul Județean

Reprezentanţii Prefecturii, DSP dar și a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț s-au întâlnit, astăzi, pentru a găsi soluții în redeschiderea spitalului pentru bolnavii NON-COVID.

Conform unui comunicat de presă emis de Prefectura Neamţ, reprezentanții intituțiilor menționate mai sus au găsit următoarele variante de lucru:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
  1. deschiderea parțială a Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț, în următoarea săptămână, cu următoarele specializari: Pediatrie, O.R.L, Chirurgie Plastică, Chirurgie generală, Ortopedie, Urologie, Chirurgie infantilă, Neurochirurgie, Obstetrică, Cardiologie l, Chirurgie BMF, Oftalmologie (doar urgențe pentru început).
  2. deschiderea totală a Spitalul Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț în umătoarea perioadă de timp pentru pacienții non-Covid și identificarea unui alt spital din județul Neamț pentru a deveni suport Covid19.

Prefectul George Lazăr a solicitat conducerii Direcției de Sănătate Publică Neamț să ofere soluții pentru tratarea pacienților de COVID într-un alt spital din județul Neamț, urmând ca acesta să fie anunțat cât de repede.

PUBLICITATE