NEAMȚ: Ce puteți vedea la Târgul de Crăciun (FOTO)

În perioada 13 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț va avea loc ce-a de-a IV-a ediție a Târgului de Crăciun la Neamț.

Printre artiștii invitați anul acesta se numără Antonia, The Motans, Loredana Groza, Anda Adam, Guess Who, Gașca Zurli, Keo, Mihai Mărgineanu, Randi, Nicole Cherry și mulți alții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, 13 decembrie 2019, începând cu ora 18:00, a avut loc spectacolul de deschidere a ediţiei a patra a Târgului.

Pe scena de pe Platoul Curţii Domneşti au urcat „Provincialii”, grupul vocal „Floare de colţ” al Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ, elevii clasei de canto, muzică uşoară, din cadrul Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ și Antonia.

De asemenea, în spaţiul dedicat de organizatori Târgului de Crăciun, publicul a putut descoperi o serie de suprize.

Oferta bogată a produselor aflate la vânzare în căsuţele care împrejmuiesc arealul Târgului este completată de posibilitatea pietrenilor de a se fotografia în interiorul unui spaţiu dedicat special Sărbătorii Crăciunului.

Nu lipsește din peisaj nici Moşul, cel aducător de daruri. Iar la Căsuţa sa de pe Platoul Curţii Domneşti, meşterii populari din ţinutul Neamţ îi duc pe cei mici în lumea minunată a meşteşugului.

Aici sunt create diverse obiecte, de la cele simple, decorative, până la complexele măşti populare.

Spectatorii se mai pot bucura de o dioramă a nașterii pruncului sfânt, de un brad făcut pe schelet metalic și alte decorațiuni.

În această seară, începând cu ora 18:00, în faţa publicului nemeţean vor cânta copiii de la Clubul „Artis”, Mark Stam şi Loredana.

PUBLICITATE