NEAMȚ: Cazul „Elodia de la Neamț”, noi date

Ramona, o tânără de 24 de ani din comuna Tașca din Neamț, a dispărut fără urmă în ianuarie 2012. Cazul ei a avut multe elemente similare cu cel al Elodiei, avocata din Brașov ucisă de soțul ei, polițistul Cristian Cioacă. A fost motivul pentru care la acel moment, presa a vorbit despre cazul Ramonei ca fiind ”Elodia de Neamț”. – notează stirilekanald.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ramona avea un băiețel. Numai că micuțul orfan de mamă a rămas în grija bunicii materne, iar tatăl acestuia, aflat în pușcărie, nu și-a mai văzut copilul.

Bunica din partea mamei, care este tutorele legal al copilului, a obținut, în instanță mai multe drepturi bănești pentru copilul pe care-l crește.

Narcis, soțul criminal, a fost obligat de judecători să achite mamei Ramonei, care este tutorele fiului minor al victimei, câte 170 de lei pe lună, până în martie 2023, când băiatul va deveni major.

Mai multe puteți citi aici: https://www.stirilekanald.ro/mama-elodiei-de-neamt-in-razboi-cu-criminalul-fiicei-sale-a-cerut-executarea-lui-silita-pentru-banii-pe-care-i-datoreaza-baietelului-lasat-orfan-de-mama-dezvaluiri-20007796

PUBLICITATE