Neamț: Cauza incendiului la barul din Piatra-Neamț, în curs de stabilire

Sâmbătă, 22.09.2018, la ora 22:13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o unitate de alimentaţie publică din municipiul Piatra Neamţ, B-dul Republicii. – notează un comunicat ISU Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială complexă de intervenţie, o ambulanţă SMURD de prim ajutor şi o autospecială de comandă.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: acoperişul realizat din astereală de lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 120 metri pătraţi şi s-a deteriorat tavanul construcţiei realizat din rigips pe o suprafaţă de cca. 120 metri pătraţi, instalaţia electrică, trei aparate jocuri electronice, aparatură electronică, marfă depozitată şi elemente de mobilier. Au fost salvate următoarele: magazia de marfă, lăzile frigorifice şi toate bunurile aflate pe terasă.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

PUBLICITATE