NEAMȚ: Cauza accidentului din Vânători-Neamț (FOTO)

Un accident rutier cu victime a avut loc astăzi în județul Neamț. În urma impactului, două persoane au ajuns la spital.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, în jurul orei 15:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15 B și soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 34 de ani, din București, a condus un autoturism pe DN 15 B, din direcția Tîrgu-Neamț spre Pipirig, iar în localitatea Vânători-Neamț, s-ar fi angajat depășirea unui autocamion staționat, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 66 de ani, din Vânători-Neamț, care era angajat regulamentar în schimbarea direcției de mers spre stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 66 de ani precum și a unui tânăr, de 18 de ani, din Vânători-Neamț, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE