NEAMȚ: Cauza accidentului cu victimă încarcerată

Un accident rutier cu două victime a avut loc în noaptea de 16-17 februarie, pe DN 2 (E 85), în afara localității Cordun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că un tânăr, de 20 de ani, din Războieni a condus un auto pe DJ 201 C, în afara localității Cordun, și ajuns la intersecție cu DN 2 E 85, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție, moment în care a intrat în coliziune cu un alt auto condus de un tânăr, de 27 de ani, din Săbăoani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi tineri, de 17, respectiv 19 ani, ambii din Razboieni, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, care au fost transportati la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul eilotest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț.

Potrivit ISU Neamț, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o ambulanță cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Sosiți la fața locului, pompierii, au constat că o persoană se afla încarcerată, procedând imediat la descarcerarea victimei, un tânăr de aproximativ 20 de ani, care a fost preluată și transportată, în stare de conștiență, la spital de echipajul de paramedici SMURD.

Cealaltă victimă, a fost preluată și transportată la spital în stare de semiconștiență de echipajul medical SAJ Neamț.

PUBLICITATE