NEAMȚ: Căutați de polițiști! Au fost condamnați pentru tâlhărie și nu au fost încă prinși (FOTO)

Zeci de persoane din județul Neamț sunt date în urmărire națională și internațională de către Poliția Română.

Acestea sunt acuzate de infracțiuni precum crimă, viol, tâlhărie, tentativă de omor, proxenetism, trafic de influență, înșelăciune, infracțiuni economice sau la regimul circulației, trafic de droguri, trecere frauduloasă a frontierei, furturi sau dare de mită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La categoria „Persoane urmărite”, la data de 7 mai 2020, se află și trei persoane din județul Neamț căutate pentru tâlhărie.

OPINCARU ASOFIEI CONSTANTIN RADU

Născut pe 15 aprilie 1997, în municipiul Piatra-Neamț, cu domiciliul tot în Piatra-Neamț.

Potrivit Poliției Române, el a fost condamnat la 30 de zile de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Fapta a avut loc pe 29 august 2019, când inculpatul împreună cu altă persoană, având fețele acoperite cu cagule, au pătruns într-o locuință din comuna Războieni, județul Neamț, unde au amenințat și lovit persoanele vătămate și le-au sustras mai multe bunuri.

Semnalmente: inaltime – 1,73m; greutate – cca. 55kg; constitutie atletic; par saten; ochi caprui.

COLOS ROBERT

Născut pe 10 august 1979, în Bacău, cu domiciliul în municipiul Roman, județul Neamț.

Potrivit Poliției Române, el a fost condamnat la 7 ani și 3 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată.

Fapta a avut loc la data de 24 octombrie 2016. Condamnatul împreună cu alte persoane au tâlhărit partea vătămată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bacău.

Semnalmente: inaltime – 1,75 m; greutate – cca. 70 kg; constitutie atletic; par negru; ochi negri.

PETRISOR ANDREI

Născut pe 30 octombrie 1990, în municipiul Roman, cu domiciliul în localitatea Buruienești, județul Neamț.

Potrivit Poliției Române, el a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de lovire sau alte violente și tâlhărie.

Fapta a avut loc la data de 8 ianuarie 2014. În timp ce se afla pe raza comunei Doljești, județul Neamț, a lovit persoana vătămata, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare între 4-5 zile îngrijiri medicale, iar în anul 2013 a deposedat prin violență, de mai multe bunuri o altă persoană.

Semnalmente: inaltime – cca. 1,80 m; greutate – cca.75 kg; constitutie atletica; par saten, cu firul drept; ochi caprui.

PUBLICITATE