NEAMȚ: Căutat de polițiști (FOTO). Dacă aveți informații, sunați la „112”

Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate într-o stație de alimentare cu carburanți din Piatra Neamţ.

În fapt, la data de 6 noiembrie 2018, poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută i-a solicitat să efectueze o cursă de la Fălticeni la Piatra Neamț, iar după efectuarea cursei nu i-a achitat contravaloarea serviciului prestat. De asemenea, i-a solicitat acestuia 200 de lei cu împrumut, sumă pe care nu i-a restituit-o, prejudiciul creat fiind de 470 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 40-45 de ani, înălțimea de 180 cm, păr șaten, calviție frontală, îmbrăcat cu cămașă de culoare deschisă geacă neagră, pantaloni albaștri și pantofi maro.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

 

 

 

PUBLICITATE