Neamț: Casa Regală se îmbracă de la Piatra-Neamț

Gala „Din inima pentru viitor”, organizat anual de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, a avut loc vineri, 19 octombrie la Hotel Marriott.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aproximativ 200 de copii din familii fără posibilităţi şi 5.000 de oameni nevoiaşi vor beneficia de fondurile obţinute în urma evenimentului organizat de Fundaţia Inovaţii Sociale „Regina Maria”, eveniment la care a răspuns prezent și creatoarea de modă pietreancă, Agnes Toma.

În cadrul galei, au mai fost licitate printre altele un tablou „Regina Maria”, o rochie din colecţia „Maria Îngerul Românilor” semnată Agnes Toma, 21 de tablouri realizate de copiii de la after school-ul Clinceni, un costum de tenis al Simonei Halep, dar şi un team building la Academia Titi Aur.

Seara a fost animată cu o prezentare de modă inspirată de Regina Maria a României, semnată Agnes Toma, dar şi de un concert Horia Brenciu & Band.

Cea mai frumoasa rochie a colectiei “Maria, Ingerul Romanilor” oferita de Agnes Toma pentru a fi licitata a fost adjudecata pentru 1500€, suma ce va ajunge la copiii aflati in grija Fundatiei.

Alteța Sa Principesa Maria a onorat prin prezenta sa regala distinsul eveniment, purtand o tinuta Agnes Toma. – a fost mesajul postat de Agnes Toma

foto: romaniaregala.ro
PUBLICITATE