Neamț: Campionatele Naționale de canotaj pe ergometru, în martie, la Piatra-Neamț

CS Ceahlăul Piatra-Neamț va organiza în 2019 ediția din acest an a Campionatelor Naționale de canotaj pe ergometru. Concursul va aduna la start cei mai buni canotori din România la seniori, tineret și juniori, aceștia urmând a se lupta pentru medalii atât la individual, cât și pe echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Întrecerea din Sala Ceahlăul este programată pentru 2 și 3 martie 2019, se arată într-un comunicat al CS Ceahlăul.

Am cerut organizarea Campionatelor Naționale de canotaj pe ergometru din 2019 încă de acum doi ani. Atunci conducerea Federației Române de Canotaj a decis să aducă aceste întreceri la Piatra Neamț și pentru anul 2018, dar și pentru anul 2019, când de fapt CS Ceahlăul împlinește 100 de ani de la înființare. Lumea s-a simțit foarte bine la Piatra Neamț în trecut, iar dorința noastră a fost să marcăm așa cum se cuvine cei 100 de ani de existență.

Plus că s-a dorit și o promovare a canotajului în țară. Până acum astfel de competiții erau în centrele noastre de pregătire și nu știa aproape nimeni despre ele. Așa însă, campionii noștri olimpici, mondiali, europeni și balcanici ajung în fața lumii. Se face o promovare bună pentru canotaj.

Obiectivul clubului nostru a fost și ca sportivii noștri să poată concura acasă, aici în fața familiilor lor, a prietenilor și a oamenilor în general. Sper ca sportivii de la CS Ceahlăul să câștige cu această ocazie două-trei medalii“, a declarat  Valentin Gavril, CS Ceahlăul.

PUBLICITATE