NEAMȚ: Calificarea la Campionatul Mondial de futsal se joacă la Piatra-Neamţ

În perioada 23-26 octombrie, Sala Polivalentă din Piatra Neamț va fi gazda unui eveniment sportiv de top.

Echipa Națională de Futsal va lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial într-o grupa alături de naționalele Kazahstanului, Olandei și Albaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Echipele clasate pe primele două locuri în grupa noastră se vor califică pentru turul de elită care se va desfășura în luna ianuarie a anului viitor.

Avem șansa și onoarea de a primi pe tărâmuri nemțene o națională extrem de puternică, cea a Kazahstanului, locul 3 la ultima ediție a Campionatului European de Futsal. Olanda reprezintă un nume în fotbalul mondial, cu jucători extraordinari de tehnici și cu obiectivul declarat de a obține calificarea. Albania este o echipa extrem de „arțăgoasă” care va lupta în fiecare meci pentru punctele puse în joc”, a declarat Cristi Vornicu, directorul turneului și membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Lotul naționalei noastre se află cantonat deja la Piatra-Neamț din data de 13 octombrie, urmând a se pregăti aici până la startul turneului.

Selecționerul Robert Lupu va avea la dispoziție 14 jucători pentru acest important turneu:
Petrișor Toniță (FC Dunărea Călărași), Andrei Grigoraș (CS United Galați) – portari;
Cristian Matei, László Szőcs, Bogdan Covaci, Savio Valadares, Adrian Pânzaru (toți Imperial WET Miercurea Ciuc), Mimi Stoica, Andrei Crăciun (ambii CS United Galați), Felipe Oliveira (Feldi Eboli / Italia), Szabolcs Mánya (FK Odorheiu Secuiesc), Ionuț Movileanu (FC Dunărea Călărași), Ique Ribeiro (Cartagena / Spania), Paulo Ferreira (Futsal Clube Azeméis / Portugalia).

Așteptăm suporterii nemțeni să încurajeze Echipa Națională și să reedităm atmosfera senzațională pe care au creat-o la cele două partide amicale cu Italia din luna februarie, când au fost prezenți peste 1200 de spectatori la fiecare din cele două partide”, a adăugat Cristi Vornicu, directorul turneului și membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Program

Miercuri, 23 octombrie, ora 16:30: Kazahstan – Albania
Miercuri, 23 octombrie, ora 19:00: România – Olanda

Joi, 24 octombrie, ora 16:30: Kazahstan – Olanda
Joi, 24 octombrie, ora 19:00: România – Albania

Sâmbătă, 26, ora 16:30: Albania – Olanda
Sâmbătă, 26, ora 19:00: Kazahstan – România

INTRAREA LIBERĂ!

PUBLICITATE