NEAMȚ: Cafeneaua cu Joburi vine la Piatra-Neamț pe 15 mai

Cafeneaua cu Joburi vine la Piatra Neamț în 15 mai, la Hotel Central Plaza. Marii angajatori din oraș se întâlnesc cu cei în căutarea unui loc de muncă, într-un context relaxat, la o cafea și cu sprijinul experților în recrutare de la ECIM.

De ce aleg angajatorii acest “altfel” de târg cu locuri de muncă?

Pentru că la Cafeneaua cu Joburi organizatorii creează un mediu de cunoaștere și discuție, acea primă întâlnire între candidat și angajator care să fie mai mult decât lăsarea unui CV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru că la Cafeneaua cu Joburi angajatorul poate să își prezinte nu doar locurile de muncă disponibile ci și compania, valorile, mediul de lucru. Pentru că fiecare angajator poate cunoaște și relaționa direct cu zeci de candidați înțelegând mai bine piața muncii, segmentul de populație interesat, percepția companiei în piața.

Intervievarea preliminară, strângerea unui număr semnificativ de candidați, pre-selectarea lor înseamnă optimizarea resurselor de timp și personal.

De ce funcționează rețeta “joburilor pe gustul tău” față de alte evenimente similare?

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

Cafeneaua cu Joburi este o inițiativă privată, marca ECIM- agenție de recrutare și consultanță, ce își propune să eficientizeze procesul prin care o companie își găsește angajatul potrivit.

Cele 45 de firme participante la edițiile Cafeneaua cu Joburi au fost vizitate de peste 3000 de persoane interesate, au avut aproape 2000 de candidaturi depuse și peste 250 de angajări finalizate.

Evenimentul este o oportunitate pentru companii, reprezentanții acestora putând discuta în mod direct cu potențialii angajați, având ocazia de a prezenta întreaga ofertă de joburi unui public direct interesat, fără intermediari și timp pierdut.

În același timp, prezența unei companii la un astfel de târg înseamnă investiția în Brandul de Angajator și o prezentare directă și corectă a firmei.

Organizator : ECIM Bacău
Parteneri eveniment: Don Costello, Central Plaza Hotel, Fundația Comunitară Bacău, Mefi & Mentsec IT, Telesystem
PUBLICITATE