NEAMȚ: Cadavrul găsit în fântână este al unui bărbat dat dispărut de 3 zile

Astazi, in jurul orei 12:30, politistii au fost sesizati de catre o persoana din Poienari despre faptul ca în fântâna locuinței sale a observat corpul unei persoane de sex masculin.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetări au stabilit ca este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Poienari, dat dispărut din data de 19 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În aceste momente se acționează pt aducerea corpului neinsufletit la suprafată. În cauza, colegii vor demara cercetările sub aspectul comiterii infr de ucidere din culpă. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Reamintim că pompierii nemțeni au intervenit astăzi într-o misiune de degajare a unui cadavru dintr-o fântână, în localitatea Poienari.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de interventie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari. În sprijin, s-a mai deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție împreună cu comandantul Detașamentului de pompieri Roman.

Fântâna are o adâncime de aproximativ 25 de metri.

PUBLICITATE