Neamț: Biciclist, în stare gravă la spital după ce a fost accidentat de o șoferiță

În ziua de 28 martie a.c., polițiștii rutieri au intervenit la un accident de circulație cu victimă, produs pe raza comunei Răucești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 50 de ani, din Târgu Neamț conducea un autoturism pe DJ 155G, având direcția de deplasare DN 15C – Răuceşti,  a surprins şi accidentat un bărbat de 36 de ani, care circula pe bicicletă în același sens de mers, fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante, intrând astfel în coliziune cu acesta.

În urma testării participanților la trafic cu aparatul etilotest a rezultat faptul că biciclistul se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

28.03.2018, ora 20:24, Răuceşti – Oglinzi, accident rutier cu o victimă (biciclist lovit de o maşină), sex masculin, 37 ani, diagnostic: TCF, fractură gamba dreaptă prin accident rutier, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg. Neamţ; din CPU a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. – notează un comunicat al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

PUBLICITATE