Neamț: Bătută, schingiuită și 12 copii rezultați în urma violurilor continue ale propriului soț (VIDEO)

Vă prezentăm un caz cutremurător, al unei femei din județul Neamț, bătută și schingiuită, mamă a 12 copii, rezultați în urma repetatelor violuri la care a fost supusă de soțul său.

Cazul a fost prezentat într-o emisiune a postului RomanTV, de către Carmen Suciu, președinta Asociației ”Născută înger”, un om deosebit de implicat în activități legate de întrajutorarea semenilor noștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tatiana a fost bătută, violată, schingiuită de propriul soț ani la rândul, chiar și copiii au avut parte de aceleași tratamente.

Informațiile sunt de-a dreptul înfiorătoare. Calvarul pe care Tatiana îl trăiește de atâția ani a început odată cu nașterea primului copil. Era bătută crunt de soț, ea alegând să doarmă prin cotețul animalelor sau pe câmp, de frica acestuia.

Băutura și gelozia au fost cele două motive pentru care biata femeie a fost maltratată în toți acești ani.

Întrebată cum de a făcut cei 12 copii dacă avea parte de un așa tratament din cauza soțului și de ce nu a plecat de acasă, tatiana a răspuns că nu a putut niciodată să plece din casă. Nu era lăsată de soț. După ce făcea un copil, nu era lăsată să stea câteva săptămâni în repaos și era din nou violată. Astfel, au rezultat 12 copii.

A fost amenințată cu moartea de soț, în cazul în care ar fi spus ceva, cuiva.

Atrocitățile au fost de neînchipuit. Tataiana a luat bătaie până i-a fost despicat maxilarul în două și i s-a smuls părul din cap. În urma acelei bătăi, a fost ținută 3 săptămâni închisă în casă, capul i s-a înegrit de la traumatism. Bătăile au continuat, fiind scăpată în cele din urmă de un vecin.

Nu a sunat niciodată la poliție de frica bărbatului care purta în permanență un cuțit cu el. Copiii erau instruiți să nu spună nimic la școală despre ceea ce se întâmplă acasă, faptul că mama lor avea capul tumefiat era pus pe seama faptului că suferise o lovitură primită de cal, cu copita, în timp ce îi dădea de mâncare.

Între timp, bărbatul a primit o condamnare în primă instanță, pentru viol și rele tratamente aplicate minorilor. În primă fază a primit 18 ani, apoi pedeapsa a scăzut la 4 ani, declară Tatiana.

Faptele petrecute în acea familie sunt de-a dreptul grotești! Femeia povestește că din cauza bătăilor a pierdut un copil de 6 luni, îngropat în grădină de un frate mai mare, iar altul de 2 luni a fost îngropat, tot în grădină, de viu. 

Bărbatul a fost arestat într-un final, după ce și-a violat una din fete, aceasta ajungând mai apoi într-un centru din municipiul Roman.

Întreaga poveste poate fi urmărită mai jos:

PUBLICITATE
SURSĂsursa video: RomanTV