NEAMȚ: Bătut de tată, un băiețel a fugit de acasă și s-a ascuns într-un pod (FOTO)

Intervenție reușită pentru voluntarii Asociației Rescue 4×4 care au găsit un băiețel de 10 ani, din Bîrgăoani, fugit de acasă.

Copilul a fugit de ieri, în jurul orei prânzului, iar părinții au anunțat astăzi dispariția. În sprijin au intervenit și voluntarii Asociației Rescue 4×4 care au început căutările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Minorul a fost găsit de către voluntari în podul unei șure.

Când a fost preluat de membrii asociației, copilul ar fi declarat „Duceți-mă oriunde numai nu mă duceți acasă.”

Din primele date, se pare că minorul ar fi fost bătut de tatăl lui. Atunci, împreună cu polițiștii, membrii Asociației l-au transportat la DGASPC Neamț.

Comunicatul IPJ Neamț:

La data de 4 februarie, în baza investigațiilor desfășurate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, lucrători din cadrul ISU Neamț și IJJ Neamț, voluntari din cadrul Primăriei Ștefan cel Mare și ai Asociației 4×4 Voluntari, a fost depistat minorul de 10 ani, dispărut la data de 3 februarie 2021, pe raza localității Bîrgăuani.
Minorul a fost audiat în prezența unui asistent social din cadrul Primăriei Ștefan cel Mare, ulterior acesta fiind preluat de către lucrători din cadrul DGASPC Neamț. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Vezi și NEAMȚ: Cazul băiețelului plecat de acasă, în atenția DGASPC. Tatăl ar putea fi acuzat de rele tratamente împotriva minorului

PUBLICITATE