NEAMȚ: Bătrânul criminal din Roznov, arestat preventiv

Un bătrân de 83 de ani a fost arestat preventiv 30 de zile după ce și-a înjunghiat, în gât, concubinul nepoatei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, la data de 16 februarie, în jurul orei 22:00, polițiștii din Roznov au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din Roznov, ar fi fost înjunghiat în zona gâtului de către un bătrân de 83 de ani, din Roznov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, un echipaj medical ajuns în zonă a constatat decesul victimei.

Întrucât victima a decedat, ancheta a fost preluată de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de omor. A fost prezentat Tribunalului Neamț care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse, victima și concubina lui se aflau în locuința făptașului, la care ar fi mers în vizită. Pe fondul unui conflict spontan, agresorul a pun mână pe cuțit și i-a tăiat gâtul. Incidentul a avut loc în zona Slobozia iar cei doi (victima și agresorul) nu fac parte din comunitatea de țigani din Roznov, nedeclarându-se romi la ultimul recensământ.

PUBLICITATE